Stvoreni za nebo

Katolički forum koji okuplja katoličke vjernike u duhu dijaloga i Kristove ljubavi


  ČUDO U MEĐUGORJU: Dječak koji je službeno proglašen mrtvim, oživio!

  Share
  avatar
  Oldtimer
  Admin

  Broj postova : 4931
  Join date : 18.06.2009
  Age : 51
  Lokacija : HRVATSKA, SPLIT ROĐENDAN: 01. travnja IMENDAN : sv. Antun Opat (Pustinjak) 17. 01. i sveti Antun Padovanski 13. 06. Križ uzgor stoji, a svijet se okreće i mijenja (Stat Crux dum volvitur orbis).

  ČUDO U MEĐUGORJU: Dječak koji je službeno proglašen mrtvim, oživio!

  Postaj by Oldtimer on čet kol 26, 2010 1:08 am

  ČUDO U MEĐUGORJU: Dječak koji je službeno proglašen mrtvim, oživio!
  od ČUDOTVORNA GOSPA SINJSKA, 25. kolovoz 2010 u 15:01


  Dječak po imenu Daniel, zajedno sa svojom majkom, ocem i prijateljem, otputovao je u Međugorje na Omladinski festival, koji se održao od 31. srpnja do 6. kolovoza.

  Tijekom jednog od tih dana njihovog hodočašća, pri kraju festivalskog tjedna, odlučili su otići do prelijepog vodopada Kravice, smještenog desetak kilometara od Međugorja, pišu inozemni portali, pozivajući se na stranicu medjugorjemiracles.com.

  Nisu bili sami na hodočašću. Preko 50 tisuća mladih i više od 500 svećenika došlo je iz svih dijelova svijeta kako bi nazočiti popularnom festivalu.

  Tijekom velikog okupljanja sredinom dana, jedan od franjevačkih svećenika u Međugorju istupio je s kratkom objavom, zamolivši sve da se mole za mladog čovjeka po imenu Daniel. Nastupila je tišina. Ništa više nije rečeno. Svećenik nije dao više detalja. Nitko nije znao u to vrijeme zašto mole za njega.

  Ono što ljudi nisu znali bilo je da je Daniel plivao u vodama vodopada Kravice i da se utopio. Bio je pod vodom punih sedam minuta, kada je njegov prijatelj primjetio da ga nema.

  Uspaničen, prijatelj je skočio pod vodu, pronašao je Daniela, izvukao ga i odvukao njegovo beživotno tijelo do obale. Sav blokiran panikom, Danielov otac, bolničar, pokušao je da ga oživi, ali bezuspješno.

  Pokupili su Danielovo teško, ukrućeno tijelo i odvezli ga do Mostara, gdje je najbliža bolnica, udaljena sat vožnje. No Daniel je izgledao poput mrtvaca. Pluća su mu bila puna vode i svako ljudsko biće, koje ne prima kisik dvadeset minuta ili više, neizbježno će pretrpjeti ozbiljna oštećenja mozga.

  U bolnici, medicinsko osoblje ispumpalo je vodu iz njegivih pluća i pokušalo sve što su mogli da ga spase. Pa ipak, njihovi napori bili su beznadni. Nakon kraćeg vremena, bolnica ga je proglasila službeno mrtvim. Danielovi roditelji i prijatelj kolabrirali su iznutra, obuzeti žalošću i šokom.

  Sljedećeg jutra, Daniel se počeo micati. Rekao je majci: ''Ja te baš ne prepoznajem, ali hoćeš li se sa mnom moliti Isusu?'' Onda kasnije istog dana, njegovo sjećanje mu se u potpunosti vratilo i on je zatražio može li dobiti veći krevet, jer nije mogao ispružiti noge.

  Neizreciva radost i zahvalnost izbijali su Danielovog bolničkog kreveta i otputovali do Međugorja. A da bi se zabilježili blagoslovi koji mogu doći iz milosrđa, Danielov otac platio je hodočašće dječaku koji je izvukao njegovog sina iz vode.(rtm.ba)


  Tekst je preuzet s facebook stranice ČUDOTVORNA GOSPA SINJSKA - Bilješke od ČUDOTVORNA GOSPA SINJSKA

  Draga braćo i sestre na forumu Stvoreni za nebo, sretan sam zbog Danijela i njegove obitelji.

  Hvala Kraljice Mira! Hvala naša Nebeska Majko, vodi nas k Isusu, daj da i mi uputimo svoju molitvu Isusu... Molimo i mi zajedno s Danijelom i njegovom majkom. Zahvalimo za ovaj milosni događaj. Hvala Ti Kriste što nas ljubiš!


  _________________  ZDRAVO KRIŽU NADO JEDINA  avatar
  Timotej

  Broj postova : 297
  Join date : 15.07.2009
  Age : 34

  Re: ČUDO U MEĐUGORJU: Dječak koji je službeno proglašen mrtvim, oživio!

  Postaj by Timotej on čet kol 26, 2010 7:08 am

  Pitati ću jednoga prijatelja koji je bio na festivalu, on bi mogao znati o tome.

  nebo123

  Broj postova : 2
  Join date : 20.08.2011
  Age : 44
  Lokacija : Velika Gorica

  Re: ČUDO U MEĐUGORJU: Dječak koji je službeno proglašen mrtvim, oživio!

  Postaj by nebo123 on sri ruj 07, 2011 2:39 pm

  Prekrasno : )) Gospa čini čuda svakodnevno ...

  Sponsored content

  Re: ČUDO U MEĐUGORJU: Dječak koji je službeno proglašen mrtvim, oživio!

  Postaj by Sponsored content


   Sada je: uto tra 24, 2018 9:02 am.